تعیین برخی خواص فیزیکی سه رقم پیاز ایرانی
کد مقاله : 1681-9NCAME
نویسندگان:
محمد نصیری فولاد *1، منصور راسخ2، امیرحسین افکاری2، یوسف عباسپورگیلانده2
1اردبیل خ وحدت 4 کوچه ی شهید فخرزاده پلاک 96
2عضو هیئت علمی دانشگاه محقق اردبیلی
چکیده مقاله:
در این تحقیق برخی خواص فیزیکی از جمله طول، عرض، ارتفاع، میانگین قطر هندسی، میانگین قطر حسابی و ضریب کرویت بر روی سه رقم پیاز نوع زرد، صورتی و قرمز تعیین شده است همچنین ضریب اصطکاک استاتیکی بر روی4 سطح آهن، گالوانیزه، استیل و تخته سه لا درقالب آزمایش فاکتوریل و طرح پایه کاملا تصادفی بررسی شده است. میانگین قطر حسابی، میانگین قطر هندسی و ضریب کرویت برای نوع قرمز به ترتیب برابر71/38 ، 97/38، 92/0 میلی متر، برای رقم صورتی 67/54 ، 89/55 ، 85/0 میلی متر و برای رقم زرد 66/50، 78/50 ، 95/0 میلی متر بدست آمد. همچنین میانگین ضریب اصطکاک استاتیکی برای سطح گالوانیزه، تخته ی سه لا، آهن و استیل به ترتیب 43/0، 42/0، 57/0، 38/0 برای رقم صورتی ، 38/0، 50/0، 72/0، 40/0 برای رقم قرمز و 38/0، 40/0، 60/0، 37/0 برای رقم زرد بدست آمد، نتایج نشان داد که ضریب اصطکاک بدست آمده برای سطح آهنی بیشترین و برای سطح استیل و گالوانیزه کمترین می باشد همچنین این مقدار برای رقم قرمز بیشترین مقدار و برای رقم زرد کمترین مقدار را داشت.
کلیدواژه ها:
ضریب اصطکاک، خواص فیزیکی، پیاز
وضعیت : مقاله پذیرفته شده است