اطلاعیه نحوه پرداخت هزینه های کنگره
1394-01-17

به نام خدا

احتراما خواهشمندیم پیش از ثبت نام و پرداخت هزینه ها اطلاعیه فوق را به دقت و به طور کامل مطالعه نمایید. پرداخت هزینه ها و ثبت نام در کنگره به دو صورت امکان پذیر می باشد:

1. پرداخت آنلاین از طریق سایت کنگره

برای این منظور از پروفایل شخصی وارد بخش ثبت نام – فرم شرکت در کنگره شده و در قسمت بالا نوع عضویت خود (مثلا دانشجوی شرکت کننده با مقاله) را مشخص نمایید. سپس در پایین صفحه در بخش خدمات نوع اسکان و تعداد مقالات خود (در صورت داشتن بیش از دو مقاله) مشخص نمایید. سپس با فشردن دکمه ذخیره اطلاعات فوق را ذخیره کرده و با انتخاب گزینه صدور صورتحساب و پرداخت هزینه به بخش پرداخت وارد شوید. واریز به صورت آنلاین را انتخاب کرده و با فشردن دکمه ادامه صدور صورتحساب به درگاه پرداخت وارد شوید (رسید دریافتی جهت ارائه حتما حفظ و نگهداری گردد). سپس فرم ثبت نام (برای دریافت فرم اینجا کلیک نمایید) را تکمیل نموده و کد مقالات پذیرفته شده و نوع پذیرش هر کد را در فرم مشخص نمایید. چنانچه متقاضی اسکان در هتل یا مهمانسرای پردیس می باشید (جهت کسب اطلاعات بیشتر به بخش اخبار سایت مراجعه نمایید) فرم اسکان (برای دریافت فرم اینجا کلیک نمایید)  را نیز تکمیل نموده و فرم های تکمیل شده به همراه رسید مبلغ واریزی را به آدرس زیر ارسال نمایید:

eskan.9ncame@gmail.com

اگر پیش از این هزینه ای پرداخت شده است (به عنوان مثال هزینه یک مقاله) و قصد دارید هزینه سایر خدمات (هتل یا مهمانسرا، مقالات دوم به بعد و غیره) را پرداخت نمایید از پروفایل شخصی وارد بخش ثبت نام – فرم شرکت در کنگره شده و در بخش خدمات گزینه مورد نظر را انتخاب میکنید و با فشردن دکمه ذخیره، اطلاعات فوق را ذخیره می نمایید. سپس در پنجره جدید لیست هزینه های پرداخت شده و پرداخت نشده را مشاهده خواهید نمود. برای هزینه های پرداخت نشده در ستون انتها از سمت چپ گزینه ویرایش را انتخاب کرده و پس از انتخاب پرداخت به صورت آنلاین به صفحه پرداخت رفته و پرداخت را انجام خواهید داد.

2. پرداخت از طریق شماره حساب

پس از محاسبه هزینه ها و پرداخت آن (شماره حساب 0303318341009 بانک ملی نزد شعبه دانشکده کشاورزی (کد 2628) به نام دکتر شاهین رفیعی) اسکن فیش (های) واریزی را که کد مقالات پذیرفته شده بر روی آن درج شده است به همراه فرم ثبت نام (برای دریافت فرم کلیک نمایید) و فرم اسکان (برای دریافت فرم کلیک نمایید)  به آدرس زیر ارسال نمایید:

eskan.9ncame@gmail.com

نکات مهم

1. ظرفیت هتل و مهمانسرای پردیس محدود بوده لذا پیش از پرداخت از خالی بودن ظرفیت اطمینان حاصل فرمایید (در صورت تکمیل ظرفیت در سایت کنگره و در بخش اخبار اطلاع رسانی خواهد شد).

2. آخرین مهلت ارسال فرم ها و رسید/فیش پرداخت هزینه 25 فروردین ماه می باشد و این تاریخ به هیچ عنوان تمدید نخواهد شد.

3. پرداخت هزینه های کنگره باید توسط نویسنده اول مقالات انجام شده و تنها در صورتی که نویسنده دوم مقالات، هم استاد راهنما و هم نویسنده مسئول مقاله باشد، این هزینه می تواند توسط نویسنده دوم پرداخت گردد.

4. هزینه ثبت نام در کنگره شامل هزینه صبحانه و شام نمی باشد.

5. شرکت کنندگانی که پس از تاریخ تعیین شده (25 فروردین ماه) ثبت نام را انجام دهند پکیج کنگره را دریافت نکرده و مقاله آن ها در سی دی همایش قرار نخواهد گرفت.

6. دریافت پذیرش نهایی مقالاتی که در سطح الف کنگره بررسی وچهت چاپ در نشریه بیو سیستم مورد پذیرش قرار گرفتند مشروط بر ثبت نام در کنگره می باشد. در صورت عدم ثبت نام در کنگره پذیرش آنها لغو خواهد شد.

8. شرکت کنندگانی که تمایل دارند به واسطه شرکت در کنگره کارت عضویت انجمن مهندسی ماشین های کشاورزی و مکانیزاسیون ایران را به صورت رایگان دریافت نمایند در فرم ثبت نام و در بخش تعیین شده علاقه مندی خود را اعلام نمایند. کارت عضویت پس از برگزاری کنگره برای عزیزان ایمیل خواهد شد.

9. در صورت بروز هرگونه سوال یا مشکل در پرداخت ها حتما با شماره زیر تماس حاصل فرمایید.

با تشکر

نهمین کنگره ملی مهندسی ماشین های کشاورزی (مکانیک بیوسیستم) و مکانیزاسیون