برگزاری برنامه های جانبی و کارگاه های آموزشی
1393-08-05

بسمه تعالی

اساتید، فرهیختگان و محققین رشته ­های مهندسی ماشین­ های کشاورزی، مکانیک بیوسیستم و مکانیزاسیون

باسلام، احتراماً به استحضار می­رساند در راستای برگزاری نهمین کنگره مهندسی ماشین­ های کشاورزی(مکانیک بیوسیستم) و مکانیزاسیون در دانشگاه تهران و با توجه به تصمیم ­گیری در خصوص اجرای برنامه­ های جانبی شامل کارگاه ­ها و مسابقات علمی هم ­زمان با برگزاری کنگره با مشارکت دانشجویان مقاطع مختلف، خواهشمند است موضوعات پیشنهادی و نظرات سازنده خود را در خصوص کارگاه­ های آموزشی و مسابقه علمی-دانشجویی مرقوم بفرمایید. ضمناً از اساتید، فرهیختگان و محققین گرامی متقاضی برگزاری کارگاه­ های آموزشی دعوت می­گردد موضوع مورد نظر، ساعات، هزینه پیشنهادی و رزومه مدرس کارگاه را حداکثر تا تاریخ 10 آذر 93 در سایت کنگره به آدرس 9ncame.ut.ac.ir اعلام فرمایند.

با تشکر و تجدید احترام

نهمین کنگره مهندسی ماشین ­های کشاورزی(مکانیک بیوسیستم) و مکانیزاسیون